WWW.DENDERHOUTEM.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 319.000 €

woning te koop aanbieden Haaltert zelf huis verkopen denderhoutem zoek huis te koop huis uit de hand te koop denderhoutem huis te koop particulier Haaltert
HOME - HUIS TE KOOP DENDERHOUTEM - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 2 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 130 m²
EPC: 1157 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 566 m²

Op een steenworp van het gelijknamige natuur-en recreatiedomein "het vondelhof" treffen we deze mooie en gezellige alleenstaande villa in Denderhoutem bij Haaltert. Deze woning werd in 2014 met de grootste zorg volledig gerenoveerd, wat maakt dat deze voldoet aan alle wensen van een modern gezin. Het grote voordeel is dat alles zich op het gelijkvloers bevindt.

Inkomhall, ruime living, eetkamer en keuken lopen mooi in elkaar over en vormen een open geheel, met een prachtige landelijke inrichting. De living, eetkamer en keuken zijn volledig voorzien van vloerverwarming. De prachtige, grote open haard zorgt voor sfeer en gezelligheid tijdens de koude wintermaanden.

Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met centraal een mooie, praktische badkamer. De achterbouw werd voorzien van een ruime berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, apart toilet en extra bergruimte. De zolder is van hieruit te bereiken met de trap en doet momenteel dienst als werkruimte.

De tuin is een aangename plaats om te vertoeven bij mooi weer en is ideaal georienteerd. Oprit en terras kan, afhankelijk van de geboden prijs, aangelegd worden door de eigenaar!

Kortom: heel interessante aanbieding voor wie houdt van modern en landelijk wonen in Denderhoutenm op een rustige locatie met mooie wandelpaden en natuur in de directe omgeving.

Contacteer ons voor een bezoek en ontdek uw droomwoning!